Far Temizleme

Aracınızın farlarının zaman içerisinde çevresel faktörler ile birlikte kirlenmesi ile oluşan far solukluğu görüş açınızı kısıtlamaktadır.

Yapmış olduğumuz uygulamalar sonucunda araç farlarınızda ki matlık temizlenip canlı bir parlaklık verilir. Görüş açınız bu sayede genişler.

Far Temizleme

Far temizliği araçta aksatılmaması gereken önemli unsurlardandır.

Far temizlemenin yararları :

  • 1. Temizlenmiş farlar aracınızın görünümünü ve değerini artırır.
  • 2. GÜVENLİK – Gece sürüş esnasında güvenliğiniz çok önemlidir gizlenmiş, loş, sarı farlar çok tehlikeli olabilir.
  • 3. Araç alım satımınızı değer olarak satmanızı ve artırmanızı kolaylaştıracak. Sadece sarı renkte, puslu farlar, araca nasıl baktığınıza bakmaksızın zarar verir.

Oksitli Farlarınızı Sabitleyin

Sisli veya şiddetli oksitlenmiş farlar, bugün üç yaşın üzerindeki her 10 araçtan 7’sinde bulunabilir. Farların ışık yansıtmasının az olması, gece trafik kazalarının önde gelen nedenidir. 3 yaşından büyük araçlara sahip çoğu sürücünün, büyük olasılıkla değiştirilmesi gereken sisli veya oksitli farlara sahiptirler.

Standart farlar 150 metre ileride nesneleri gösterir. Sarı, sisli farlar, sürücünün gece görüşünü% 50 veya 75 fit azaltır. Oksitlenmiş farlar, sürücüyü bir kazaya karışma riskini daha da artıran görünürlüğü% 75 veya 37,5ft görünürlük oranında azaltabilir.